The Year-To-Year Schnapps - A Dream Like Mine

Bra arbetsmiljö

Bra område för kontor
Företaget jag jobbar för har sitt kontor i Alvik. Så där spenderar jag hela mina dagar. Alviks strand är väldigt väldigt fint. Det jag tycker är bra, eller en av de bra sakerna med att sitta här är alla bra restauranger. Du kan ju hitta det mesta faktiskt. Det finns en resturang precis vid vattnet som är jätte mysig, och har jätte JÄTTE god mat. Det brukar dock vara proppfullt där, men det är så skön stämning där och det är ofta man stöter på våra grannar smarter marketing. Dom sitter ofta vid ett långbord och verkar ha det så roligt och mysigt tillsammans. Jag skulle vilja vara en fluga på väggen inne på deras kontor, för jag tror att dom har så trevligt tillsammans = bra arbetsmiljö.

I gymnasiet läste jag en kurs om arbetsmiljö, det var faktiskt väldigt intressant. Mycket intressantare än vad jag trodde. Det är en kurs som jag tycker borde bli obligatorisk för alla linjer på gymnasiet eftersom att det är något som man verkligen får nytta av senare i livet! Vi fick läsa om allt från ergonomi till psykisk ohälsa och en massa annat. Det förberedde oss på hur arbetslivet kunde bli. Vi fick läsa olika skräckexempel för att vi skulle vara besedda och veta hur vi skulle agera och vad vi har för rättigheter om vi skulle hamna i en liknande situation.

Men denna kursen har hjälpt mig mycket nu när det jag jag som är chef och ansvarig. Den har hjälpt mig att veta vad mina anställda har för rättigheter och  skyldigheter. Jag tror att denna kursen en en stor bakgrundsliggande faktor till att vi har så bra stämning och bra arbetsmiljö här på företaget som vi har. Sen finns det självklart saker som man kan förändra till senare.